PI ČAJ, MILÁČIK!

PI ČAJ, MILÁČIK!

Kliknutím na dátum alebo čas zobrazíte podrobnosti predstavenia
Nedeľa, 12. 5. o 18:00 Kúpiť
Dom kultúry v Námestove
Názov: PI ČAJ, MILÁČIK!
Cena: 19,00 €
Miesto: Dom kultúry v Námestove
Štefánikova 208/7
029 01 Námestovo
Zobraziť na mape

12.5.2024 Nedeľa 18:00

Vstupné: 19 €

„Brilantná francúzska komédia z divadelného prostredia, ocenená Moliérovou cenou ako KOMÉDIA ROKA”

Významná divadelná spoločnosť skúša bulvárnu hru. Je niekoľko dní pred premiérou. Nič nie je pripravené: technický personál je flegmatický, garderobierka neochotná, duchom neprítomnej režisérke všetko prerastá cez hlavu. Medzi hercami vládne elektrizujúca nálada, hlavná predstaviteľka je na pokraji nervového zrútenia z prvého milovníka – syna producenta, ktorý si ho protekčne „nanominoval“ do hry. Nemotorne, nesmelo, naivne a ťarbavo vchádza po prvý raz na javisko. Takto sa začína komédia v podaní takmer „kalamitných“ hercov. Poviete si: Hotová katastrofa! Omyl. Skvelá zábava!

Naša komédia poodhalí oponu divadelného zákulisia. Kam mnohí nesmú. Ale vy musíte! Čaká na vás výdatná porcia liečivého smiechu.

Diváci sa stávajú svedkami nielen poslednej generálky pripravovanej hry, ale aj jej premiéry. Namiesto toho, aby boli herci perfektne pripravení na deň D, dokonale popletú všetky svoje repliky a výstupy. Premiérový večer sa mení v peklo. Ich snaha sa zvrhne na zábavný kolotoč smiešnych situácií. Nepredvídateľné momenty sa valia jeden za druhým. Herci sa zúfalo snažia zachrániť, čo sa dá. Bláznivosť absurdity sa mení v smiech. Ale len my vieme, že nejde o nič výnimočné – je to jednoducho DIVADLO.

Dĺžka podujatia: 120 minút
Dátum lokálnej premiéry: 12. máj 2024

Hrajú

  • David Hartl, Julien
  • Zuzana Tlučková, Klára
  • Jana Lieskovská / Karin Olasová / Lucia Lapiš, Sofia
  • Pavol Plevčík / Peter Kočiš, Richard
  • Martin Kaprálik / Přemysl Boublík, Dominik
  • Miroslava Drínová / Katarína Ivanková, Brigita
  • Tibor Halada, Róbert

Réžia

  • Svetozár Sprušanský